AQ rent

E-Commerce & Online Marketing

bluedesk heeft voor AQ Rent een nieuw platform gebouwd en de online strategie invulling gegeven. 

Steeds een stapje verder

Het in 2002 opgerichte AQ-rent is dé oplossing voor uw industriële reinigingswerkzaamheden. De vacuümwagens, hogedrukunits en ultrasoon units en nog veel meer huurmaterieel zijn kwalitatief uitmuntend. Omtrent het verhuren van zwaar reinigingsmaterieel heeft AQ Rent een uistekende reputaite en behoren ze tot de top van Europa.

AQ- rent werkt nauw samen met de fabrikant KOKS Group waardoor innovatief en hoogwaardig materieel gegarandeerd is. 

Het
werk van
bluedesk

AQ Rent is een dynamische producent en leverancier van speciaal materieel en al ruim 18 jaar een betrouwbare partner voor de industriële sector, de rioolreinigingsbranche, particuliere (reinigings) bedrijven, de spoorbranche, vervoersbedrijven, wegenbouwers, gemeenten en overheden. 

AQ Rent heeft de ambitie om marktleider te worden, die als producent en leverancier haar doelgroep van totaaloplossingen kan voorzien en deze daarmee volledig "ontzorgt".

Via DynamicWeb, een platform dat zich uitstekend leent voor het targetten en bereiken van doelgroepen heeft bluedesk het volgende online kunnen realiseren voor AQ Rent:

Volledig corporate platform met e-commerce functionaliteit

Conversiegericht platform op basis van de customer journey

Overzichtelijk productaanbod met filteropties

Meertalig platform

Efficiënt contentbeheer vanuit dezelfde backend

Ingebouwde online marketing tools

Het resultaat

Het eindproduct is verder in opbouw vanuit het perspectief van de klant. Alle faciliteiten om hun online presence te ondersteunen zijn aanwezig. Door dit principe te gebruiken kan de klant stapsgewijs en in eigen tempo de overgang maken van de oude naar de nieuwe situatie.

Tevens biedt het platform ruimte voor uitbreiding vanuit de functionaliteiten die Dynamicweb biedt, als ook eventueel maatwerk die door bluedesk gebouwd kan worden. 

Naar boven