City Box

mobiele website

bluedesk heeft City Box geholpen met de realisatie van de mobiele website.

Over City Box

Het verhuren van tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven voor korte of langere tijd is relatief nieuw in Nederland. City Box bracht het ‘Self Storage’ concept in 1998 als eerste naar Nederland.

En niet zonder succes! Met ruim 80 medewerkers en 24 vestigingen in het hele land is City Box een grote aanbieder van flexibele opslagruimte.

Het
werk van
bluedesk

bluedesk is gestart met het ontwikkelen van een passend design voor de mobiele website. Belangrijk was om de herkenbare City Box bedrijfskleuren naar voren te laten komen en de interactie van de mobiele gebruiker met de mobiele website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Hierdoor werd er gekozen voor een mobiele website die qua look & feel veel weg heeft van een app. Er wordt dan ook net als bij een app gebruik gemaakt van de extra ‘on-board’ functionaliteiten van de mobiele telefoon.

Het is nu voor de bezoeker van de mobiele website van City Box mogelijk om direct een vestiging te bellen of om via de GPS van de mobiele telefoon via Google Maps een routebeschrijving te verkrijgen naar de dichtstbijzijnde vestiging.

Een geoptimaliseerde mobiele website

De mobiele website is opgebouwd uit vier hoofdonderdelen: vestigingen, de verschillende boxen, services en over City Box. 

In het onderdeel 'vestigingen' worden de vestigingen alfabetisch getoond en is het mogelijk om de dichtstbijzijnde vestiging te zoeken via de GPS van uw mobiele telefoon. Verder kan direct een vestiging gebeld of gemaild worden.

Ook is het mogelijk een routebeschrijving te verkrijgen naar de betreffende vestiging via Google Maps.

Door de mobiele website van City Box heeft City Box een hogere gebruiksvriendelijkheid voor mobiele bezoekers van de website en bovendien een groter bereik gecreëerd.

City box mockup responsive
Naar boven