Karwei

E-mail marketing en koppeling

Sinds begin 2012 verzorgen wij de e-mail marketing activiteiten van KARWEI middels Copernica (marketingsoftware).

De decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. KARWEI heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin.

E-mail marketing platform

Sinds begin 2012 verzorgen wij de e-mail marketing activiteiten van KARWEI middels Copernica (marketingsoftware). Copernica is een gebruiksvriendelijke oplossing voor nieuwsbrieven en automatische campagnes met e-mail, landingspagina’s en SMS. Wij zijn partner van Copernica.

KARWEI wilde de e-mail marketing activiteiten meer in-house uitvoeren. Dit is gerealiseerd door de inzet van Copernica. KARWEI heeft nu zelf de mogelijkheid om mailings op te bouwen en te verzenden. Hierdoor kunnen er direct e-mail marketing activiteiten opgestart worden zonder tussenkomst van een derde partij.

Wij hebben KARWEI ondersteund bij de opzet van het e-mail marketing platform en de koppeling met de klantendatabase. Alle relevante verrijkte profiel informatie wordt nu up-to-date bijgehouden in de database van Copernica. Op basis van deze kennis kunnen er gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mailings verzonden worden.

Hierna hebben wij diverse e-mail marketing templates voor KARWEI ontwikkeld (nieuwsbrieven, welkomstmailings en herrinneringsmailings). Wekelijks wordt KARWEI door ons ondersteund op het gebied van advies van e-mail marketing campagnes en de doorontwikkeling van e-mail marketing templates.

Camperland mockup responsive
Naar boven