PIM Connect App

Perfion PIM

Deel eenvoudig al uw product informatie vanuit Perfion realtime met klanten en medewerkers. 

Wat is de PIM Connect app

Deel de Perfion® PIM gegevens op de meest eenvoudige manier die u zich kunt voorstellen. Dit is mogelijk met de PIM Connect App. De must-have app voor uw Perfion® PIM. Door mobiel de productgegevens toegankelijk te maken kunt u collega's, dealernetwerken en eindgebruikers voorzien van actuele productinformatie, foto's en bestanden, "Any time & any place"!

PIM Connect is eenvoudig in te richten op uw huidige Perfion installatie. Door het aanmaken van verschillende gebruikersrollen en het toewijzen van de geselecteerde gegevens presenteert u de productgegevens, foto's en bestanden op een door u gestuurde manier, "Keep in control"!

In het kort

De PIM Connect app is voor iedereen die al gebruik maakt van Perfion. Middels De PIM Connect app deelt u eenvoudig al uw productinformatie realtime met klanten en medewerkers. 

Door de snelle configuratie bent u binnen een dag volledig up-and-running én volledig volgens uw eigen Perfion implementatie.

PIM Connect is een praktische tool die gebruikers helpt bij het vinden en delen van actuele productinformatie. Met het PIM Connect Platform en de PIM Connect App heeft u volledige controle over de informatie die u deelt.

Delen van product
informatie staat centraal

Uw Perfion productinformatie wordt via de Perfion Web-API aangesloten op het PIM Connect Platform. Deze verzorgt en reguleert alle app gebuikers die u zelf heeft uitgenodigd als beheerder, met door u bepaalde rollen en rechten.

De PIM Connect App zorgt voor gemak, snelheid, herkenbaarheid, kostenbesparing en is volledig transparant met uw Perfion instellingen en beschikbare (help)informatie in alle geselecteerde Perfion talen. De PIM Connect App is beschikbaar voor IOS en Android.

PIM connect infographic | Bluedesk

Altijd controle

Inclusief barcode scanner

​Elk account binnen PIM Connect heeft een rol. Er is een dashboard aangeleverd waarin de klant gebruikersrollen kan instellen.

Middels de barcode scanner kunt u eenvoudig alle data opzoeken van het betreffende product en snel weer delen met collega's.

Any time & any place

Enkele voordelen die u heeft met PIM Connect:

 Alle productkenmerken, beschikbare media-informatie en bestanden direct en actueel beschikbaar via PIM Connect.
 Deel de informatie d.m.v. een Web pagina (publieke rol).
 Bespaar veel tijd en handelingen.
 Volledig beheerd en gecontroleerd via het online PIM Connect platform.
 In één dag operationeel en klaar voor de app gebruiker!  
 Geen ‘nice to have’ maar een ‘must have’ voor bedrijven die kwaliteit willen borgen, kosten willen besparen en willen aansluiten bij de immergroeiende mobiele behoefte van eindgebruikers en klanten.
 73% van de gebruikers gebruiken hun mobiel voor de eerste oriëntatie op een mobiel. ‘Any time’ & ‘any place’ is een vereiste!

 

PIM connect screens | Bluedesk
Naar boven