Telstar

Commerce as a Service

Middels CaaS heeft bluedesk voor sc Telstar een nieuwe website met fanshop gerealiseerd.

Telstar

Telstar is de voetbalclub van stoere mannen en ferme vrouwen. Telstar komt uit in de Keuken Kampioen Divisie en gaat bij de naam de Witte Leeuwen! De club wordt gekenmerkt door de eigenzinnigheid en de saamhorigheid. Niemand is belangrijker dan de club en iedereen met een goed hart is welkom.

Voor voetbalclub Telstar heeft bluedesk een compleet nieuwe website gerealiseerd. Een website die voldoet aan de moderne eisen, een prachtig verlengstuk is voor de activiteiten op het veld en natuurlijk een mooi uithangbord is voor de club.

Nieuw online platform

bluedesk heeft hard gewerkt om samen met sc Telstar een nieuwe website te realiseren. En wat voor één!

Een website waarin alles van en over sc Telstar een eigen plek gekregen heeft.

De nieuwe website is een 'CaaS product'. CaaS is een product van bluedesk waarbij u, voor een vaste prijs per maand, volledig ontzorgd wordt. U wordt ontzorgd op het gebied van techniek, service, doorontwikkeling en marketing!

Een mooi uithangbord voor de club

Een nieuwe website met webshop die voldoet aan de moderne eisen! Dat was de wens van Telstar. Dit heeft bluedesk binnen twee maanden kunnen realiseren middels CaaS. Hierbij is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen van Telstar. Zo is de website niet alleen gericht op de fans maar ook op de zakelijke markt!

Daarnaast heeft de webshop een nieuwe look gekregen zodat alle supporters, nationaal en internationaal, hun Witte Leeuwenhart sneller kunnen laten kloppen en fantastische merchandise kunnen aanschaffen.

Naar boven