Zevij-Necomij

PIM Perfion

bluedesk heeft verschillende Perfion® PIM oplossing gerealiseerd voor de leden van Zevij-Necomij. 

Zevij-Necomij B.V.

Zevij-Necomij is de grootste inkooporganisatie van aangesloten technische groothandels in bouw & industrie in de Benelux. Zo kunnen zij samen met haar leden een sterke positie innemen binnen het interessante samenspel met de leveranciers. De aangesloten groothandels hebben gezamenlijk meer dan 575 vestigingen. 

 

Perfion PIM omgeving

Zevij-Necomij faciliteert haar leden met een aantal diensten waaronder het verrijken en beheren van productinformatie over de producten die zij inkoopt voor haar leden.

Met een aanbod van ruim 4,5 miljoen artikelen is dit een uitdagende klus die door bluedesk op verschillende gebieden wordt ondersteund.

De productinformatie wordt door Zevij-Necomij geclassificeerd en in een Perfion PIM verwerkt en als master productdata gedistribueerd naar de leden met een eigen Perfion® PIM omgeving.

bluedesk richt voor de leden specifieke Perfion PIM omgevingen in en verwerkt per lid de exclusieve wensen. Tevens voorziet bluedesk in de koppelingen naar ERP's, Webshops en DataPools. 

De werkzaamheden worden o.a. verricht voor: van Buuren Groep, IP Groep, Mastermate, de Boer Drachten, GBI van Dijk, Groco Groep, Asamco, van Dijk.

Naar boven