All-in-one
platform

Dynamicweb is een All-in-One E-Commerce software. Met een Dynamicweb platform kunt u naast content ook E-Commerce producten eenvoudig beheren en al uw online marketing activiteiten actief sturen en monitoren.

Het Deense Dynamicweb is stabiel, veilig en geeft ondernemers met flinke ambities de mogelijkheid om complexe e-commerce omgevingen in te richten. In tegenstelling tot open source software welke wel gratis zijn, maar o.a. veel updates en patches nodig hebben.

Daarom werkt bluedesk met Dynamicweb.

Bluedesk en Dynamicweb

bluedesk is al jarenlang partner van Dynamicweb. We zijn al vaker uitgeroepen als Dynamicweb partner of the year en met gespecialiseerde Dynamicweb developers in dienst, weet bluedesk ook een passend platform voor u te realiseren.

bluedesk bedenkt, ontwerpt, bouwt én vermarkt converterende E-Commerce solutions. Vanuit een integrale aanpak zorgen onze marketing experts, UX designers en webdevelopers samen met u voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Dat noemen wij een full-service partnership.

 

De werkwijze van Bluedesk

1. Strategie & concept

Samen met u ontwikkelt bluedesk een heldere online strategie en een sterk converterend concept die gaan zorgen voor uw digitale groei en online succes.

2. Ontwikkeling

De ervaren designers en ontwikkelaars van bluedesk zorgen voor de realisatie van een krachtige online oplossing voor uw online business.

3. E-marketing

Vanaf het eerste contact zijn de consultants van bluedesk betrokken bij uw project, en dat blijven ze ook. Zij werken samen met u aan uw digitale groei.

4. Support

De supportafdeling van bluedesk staat dagelijks voor uw vragen klaar, maar denkt ook pro-actief met u mee aan mogelijke verbeterpunten.

Voordelen van DynamicWeb

Ruim 20 jaar was bluedesk actief als allround E-Commerce specialist en hebben we ook met gratis CMS-alternatieven gewerkt. Een aantal jaar geleden is de keuze gemaakt om enkel de all-in-one E-Commerce software van Dynamicweb te gebruiken voor het inrichten van conversie kansrijke e-commerce omgevingen. Dat heeft veel voordelen voor onze klant.

De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb erg krachtig. Daarnaast:

 wordt de software continu doorontwikkeld;

 is er geen sprake van plugins die verlopen of niet meer werken;

 is Dynamicweb zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk);

 zijn er verschillende marketingmogelijkheden via Dynamicweb;

 heeft Dynamicweb standaard integraties (o.a. Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics Axapta (AX), Microsoft Dynamics Navision (NAV), Perfion PIM, C5 en AFAS)

Naar boven