B2B
E-Commerce
specialist

Haal het maximale resultaat uit uw B2B E-Commerce platform

Heeft u moeite met het aantrekken van uw zakelijke doelgroep en deze in uw webshop te laten converteren? Laat ons gedreven team van specialisten u helpen! bluedesk heeft veel ervaring met grote B2B E-Commerce projecten.

Samen met vakmensen uit uw organisatie gaat ons team E-Commerce specialisten aan de slag om het maximale resultaat uit uw B2B E-Commerce platform te halen. Deze mix heeft al bij veel zakelijke klanten gezorgd voor online succes.

Voordelen B2B
E-Commerce

Dankzij de full-service aanpak van bluedesk zijn vanaf het begin specialisten vanuit verschillende disciplines met het project bezig, zodat uw B2B E-Commerce platform bij livegang voldoet aan alle eisen en ook direct scoort op bezoek en conversie.

 Volledige integratie met uw huidige systemen.

 Kostenbesparing die kan oplopen tot wel 90%.

 Hoger loyaliteit door een optimale dienstverlening.

 Hogere omzet door up- en cross-sell mogelijkheden.

logo sonic equipment

Sonic Equipment

PIM Connect APP - PIM Implementatie
Voor Sonic Equipment is een PIM gerealiseerd waar alle informatie van alle producten gemakkelijk in 1 app zichtbaar zijn.

logo ridgid kollmann

Ridgid Kollmann

B2B webshop van RIDGID Kollmann als blueprint voor KOKS Group. 

Vanuit het all-in-one platform Dynamicweb® konden we binnen één installatie de webshops van KOKS Group ontwikkelen. Dit maakt het beheer van zowel de corporate site als de webshop een stuk eenvoudiger en efficiënter. Daarnaast zijn diverse integraties met andere (bedrijfs)systemen gemaakt.

Logo ProNails

ProNails

B2B E-Commerce platform

Een nieuwe internationale digital hub. Een e-business platform waar E-Commerce, PIM en ERP samenkomen met de mogelijkheid tot marketingopties. 

Logo varo energy

VARO Energy

B2B E-Commerce en Handelsapplicatie
Voor VARO Energy heeft bluedesk een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld. Hier wordt voor de Benelux vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar gebracht.

Integrated B2B
E-Commerce

Als integratiespecialist weet bluedesk weet als geen ander dat een efficiënte integratie van uw B2B E-Commerce platform met uw bestaande bedrijfssystemen van ultiem belang is.

Een koppeling met uw bestaande systemen is voor ons geen enkel probleem. bluedesk kijkt naar de mogelijkheden die er zijn en hoe wij uw bedrijfsproces online kunnen optimaliseren voor maximaal succes.

Optimale website prestatie

Samen met sterke partners (zoals ChannableBing & Google) zorgen de online marketing experts van JEROME ervoor dat uw website optimaal presteert en dat uw doelgroep snel converteert. Door een goede analyse en optimalisatie wordt er voortdurend ingespeeld op kansen en mogelijkheden die er voor uw E-Commerce platform zijn.

Naar boven