Powertools

Toename van websiteverkeer en conversies door het gebruik van online marketing.

__________

Powertools verhoogde zichtbaarheid en conversies met bluedesk door middel van Channable feedmarketing en geoptimaliseerde Google Ads campagnes.

Over
Powertools

Powertools - gereedschap van hoge kwaliteit

__________

Powertools is dé online gereedschap dealer van Nederland. Powertools levert machines en machine toebehoren voor de bouw en industrie, maar ook voor de particuliere klusser. De specialisten van Powertools hebben jarenlange ervaring in de bouwwereld en met een breed assortiment aan A-merken is Powertools de juiste plek voor onder andere gereedschap, bevestigingsmaterialen, beschermfolies en accessoires voor op de werkplaats. Powertools is een samenwerking met bluedesk aangegaan om via online marketingactiviteiten voor een stijging in websiteverkeer en conversies te zorgen.

De juiste leads op de juiste plek bereiken

Powertools is de samenwerking met bluedesk aangegaan om gerichter met online marketing aan de slag te gaan en betere online resultaten te behalen. Om de gezette doelstellingen te behalen, heeft bluedesk geadviseerd om de zichtbaarheid van het productaanbod van Powertools te vergroten middels feedmarketing. Hiervoor heeft bluedesk de feedmarketing-tool Channable ingezet.

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Via een import heeft bluedesk de producten van Powertools verwerkt in Channable. De producten van Powertools worden nu verkocht op platformen als Beslist.nl, Vergelijk.nl en Bol.com. Direct vanaf de start zijn de resultaten zichtbaar, een groter publiek ziet de producten van Powertools en de verkopen stegen gelijk.

Powertools Logo

Online zichtbaar worden

Google Ads Campagnes Verbeteren Vindbaarheid en Kostenbeheer voor Powertools

bluedesk heeft krachtige Google Ads campagnes opgezet voor Powertools. Google Ads geeft inzicht in zeer nuttige gegevens, zoals het aantal vertoningen, de kosten, het aantal conversies en nog veel meer. Bovendien geeft het platform constant aanbevelingen om de advertenties te optimaliseren. Door Google Ads in te zetten kan de juiste doelgroep bereikt worden. Een campagne levert een betere vindbaarheid op en tegelijkertijd houdt Powertools controle over de kosten.

Efficiënte Performance Max Campagnes voor Optimaal Resultaat

bluedesk heeft Performance Max campagnes ingericht voor Powertools. Dit is efficiënte campagne, waarbij alle kanalen gecombineerd worden in een enkele campagne. bluedesk weet precies hoe je de advertenties moet inrichten, om zoveel mogelijk leads te genereren en de beste online resultaten te behalen.

 

analyse

1. analyse

strategie

2. strategie

uitvoering

3. uitvoering

E-Commerce bluedesk

4. optimalisatie

Service van topklasse

bluedesk heeft een chatbot geïnstalleerd op de website van Powertools om meer leads te kunnen genereren. De tool die bluedesk heeft ingezet op de website van Powertools is Futy Binnen deze tool kun je maatwerk leadbots creëren die volledig te personaliseren zijn.

Zoals in de afbeelding te zien, zijn de huisstijl kleuren van Powertools verwerkt in de chatbot. Bezoekers kunnen eenvoudig een offerte aanvragen, vragen stellen of aangeven dat ze aan het rondkijken zijn. Dit verbetert de klantervaring aanzienlijk. 56% van de websitebezoekers geeft voorkeur aan een gesprek met een chatbot in plaats van een telefoongesprek. 

 

Maatwerk leadbots

Ook meer
leads en
conversies

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Daarom heeft bluedesk e-Marketing diensten volledig geïntegreerd in het bedrijf.  bluedesk zorgt voor uw online groei.

Naar boven