BergHOFF Toys

Boost uw webshop met e-mail- en feedmarketing!

__________

Ontdek hoe bluedesk BergHOFF Toys ondersteunt met geavanceerde e-mail- en feedmarketingcampagnes, resulterend in internationaal succes en groei.

Over BergHOFF Toys

BergHOFF Toys - is een toonaangevende speler op de internationale markt.

__________

Zij hebben meerdere webshops, elk kenmerkt zich door een breed assortiment en scherpe prijzen. Zo heeft BergHOFF een webshop met (elektrische) kinderauto’s, een webshop gevuld met gereedschap en een webshop voor de verkoop van barbecues, pannensets en koksmessen.

E-mailmarketing is een krachtig kanaal, maar vaak wordt het kanaal niet goed ingezet. Ook BergHOFFtoys wilde gebruik maken van dit kanaal. Voldoende capaciteit en specialistische kennis was echter niet aanwezig. Zo is BergHOFFtoys bij de e-mailmarketing specialisten van bluedesk terechtgekomen.

bluedesk heeft een volledig e-mailmarketing plan opgezet met als resultaat dat BergHOFFtoys nu in meerdere landen gebruikmaakt van e-mailmarketing in de vorm van geautomatiseerde follow-up mailings, promotiemails en een verlaten winkelwagen mail.

Het kanaal heeft zijn vruchten in de eerste weken al afgeworpen, er zijn namelijk een groot aantal bestellingen uit de campagne voortgekomen. BergHOFFtoys kan het kanaal nu gemakkelijk opschalen door middel van de handige templates, journeys en ondersteuning van bluedesk.

Meer mails, meer bezoekers en meer omzet

Constant blijven verbeteren

BergHOFFtoys: Succes met Feed- en E-mailmarketing via bluedesk

BergHOFFtoys is bij bluedesk gekomen voor ondersteuning op het gebied van feedmarketing en e-mailmarketing. Na het aansluiten van de diverse webshops van BergHOFFtoys op onder andere de platformen Amazon, Bol.com, Cdiscount, Kaufland en Google Shopping zijn de producten van BergHOFFtoys in meer dan twintig landen zichtbaar. In combinatie met het opzetten van geautomatiseerde e-mailmarketing journeys heeft bluedesk de probleemstelling van BergHOFFtoys succesvol opgelost.

BergHOFFtoys heeft de meerwaarde en de kracht van bluedesk ingezien en we gaan onze samenwerking verder uitbouwen naar nog meer succes!

Naar boven