Succesvol marketing bedrijven

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept.

E-marketing diensten zijn daarom volledig geïntegreerd bij bluedesk onder de naam 'JEROME van bluedesk'.

Samen met JEROME zorgt bluedesk vanaf het eerste contactmoment dat uw wens goed in kaart wordt gebracht.

De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen u ondersteunen bij al uw e-marketing diensten of kunnen deze zelfs geheel uit handen nemen. Samen met uw kennis van de branche en de kennis van onze online marketing experts zorgen we ervoor dat uw bedrijf online beter presteert.

B2B marketing

bluedesk heeft een B2B platform voor u opgeleverd en nu wilt u meer websiteverkeer, leads en omzet realiseren. De concurrentie op de B2B markt is groter dan ooit! Schakel JEROME in voor een effectieve B2B marketingstrategie!

E-mailmarketing

Het door bluedesk gerealiseerde platform biedt u uitgebreide e-mailmarketing mogelijkheden. Een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. JEROME zorgt voor converterende e-mailcampagnes.

Conversieoptimalisatie

JEROME zorgt ervoor dat uw door bluedesk gerealiseerde website optimaal is ingericht, zodat uw bezoekers converteren en u optimaal rendement uit uw websitebezoekers haalt.

Zoekmachine adverteren (SEA)

U bent trots op uw nieuwe platform en bent klaar voor meer leads en verkopen. JEROME is expert op het gebied van zoekmachine adverteren. Zij helpen u met het creëren, monitoren en bijsturen van uw Google Ads en Bing Ads campagnes.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw nieuwe website ook hoog in de zoekmachines laten scoren? JEROME gaat graag aan de slag om uw, door bluedesk gerealiseerde, website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Met als doel om potentiële klanten voor uw website te laten kiezen.

Feedmarketing

Bij feedmarketing wordt uw productdatabase automatisch doorgezet naar diverse verkoopplatformen en vergelijkingssites. Om goede resultaten te halen is een optimale feed voor de diverse platformen cruciaal. JEROME verzorgt dit voor u.

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van uw klant. JEROME behaalt meer resultaat via social media marketing voor uw business. De social media specialisten weten als geen ander hoe ze uw doelgroep kunnen bereiken via social media platformen.

Customer Journey

Een goede online experience van de klant is van essentieel belang om meer omzet te genereren. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven moet de customer journey op uw website optimaal zijn. JEROME kan u daar perfect bij helpen.

Meer conversie. Meer omzet.

Heeft u onvoldoende kennis om een succesvolle online marketingstrategie te ontwikkelen? Weinig tot geen tijd om zelf de juiste online marketingkanalen te bedienen? Is een volwaardig marketingteam te duur of is deze onvindbaar en reageert er niemand op uw vacature? Dan ben je bij JEROME van bluedesk aan het juiste adres.

Onze online marketing specialisten helpen u met de groei van uw bedrijf. Zij zijn het verlengstuk van uw organisatie. Met JEROME van bluedesk haalt u meer omzet en meer conversie. Voor een vaste prijs per maand heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking met alle online specialisaties!

Naar boven