Zoekmachine
adverteren
(SEA)

Direct meer verkeer en conversie? Dat is mogelijk met zoekmachine adverteren (SEA). Met SEA kunt u direct op de eerste positie in Google staan en de verkoop van uw product een boost geven.

​  Wilt u snel online resultaten boeken?

  Duurt SEO te lang voor u?

  Is de concurrentie te groot?

  Uw bestaande campagne draait niet naar wens?

Dan bent u op zoek naar een specialist in zoekmachine adverteren. JEROME van bluedesk helpt u daarbij. Wij halen het maximale resultaat uit uw budget.

Bluedesk is Google partner

Als een van de weinige internetbureaus in Nederland mag bluedesk officieel de Google Partner badge dragen. Als Google Partner kunnen wij u nog beter ondersteunen bij het behalen van online succes met zoekmachine adverteren.

Om Google Partner te zijn moeten er aan strenge eisen voldaan worden.

  Zo moet ten minste één werknemer twee Google Adwords examens succesvol hebben afgelegd. Dit examen moet elk jaar opnieuw worden afgelegd.

  Daarnaast moet er in de afgelopen 90 dagen minstens €10.000,- uitgegeven zijn.

  Een nieuwe eis is de prestatie-index. Hier worden de algehele Google Ads prestaties en klantenondersteuning gemeten die een bedrijf aan zijn klanten levert.

De bureaus die echte kwaliteit leveren worden daarvoor beloond. Wij scoren bovengemiddeld als Google Partner.

Doel-
treffende aanpak

bluedesk heeft jarenlange ervaring met zoekmachine adverteren (SEA) en is hierdoor in staat om voor elke website of webshop online succes te boeken middels Google Ads.

Onze zoekmachine adverteren aanpak is grondig en doeltreffend: allereerst analyseren we de markt waarin uw website of webshop zich bevindt. Op basis hiervan stellen wij een SEA marketing plan op, welke concrete handvatten biedt om online resultaat te behalen.

U kunt dit plan zelf uitvoeren, eventueel na een training, of aan onze specialisten overlaten middels één van onze abonnementen voor zoekmachine adverteren.

Alles in één

De marketingspecialisten van bluedesk zijn doorgewinterde SEA specialisten. Zij weten precies hoe u het maximale uit uw campagnes kunt halen en welke zoekwoorden u moet gebruiken om betaald verkeer aan te trekken.

Wilt u weten hoe u het maximale resultaat kunt behalen of wilt u beginnen met Search Engine Advertising?

NRG

Door het bundelen van specifieke marktkennis en online expertise zorgt JEROME samen met NRG voor digitale groei.

Online strategie, zoekmachine optimalisatie en -advertenties, conversieoptimalisaties en social media marketing.

Truckland

JEROME heeft succesvolle wervingscampagnes ingezet en de kwaliteit van de leads met 70% verhoogt. bluedesk heeft de corporate website voor Truckland gerealiseerd.

Loftdeur

JEROME behaalt voor Loftdeur sinds de start van de samenwerking geweldige resultaten. Een van de successen: een verdubbeling van de omzet.

Industrial Pump Group

Jaar op jaar worden de online resultaten van Industrial Pump Group verder verbeterd. JEROME heeft al een lange realatie met IPG en op dit moment is bluedesk een nieuw B2B E-Commerce platform voor IPG aan het realiseren, waarna de resultaten van JEROME nog beter zichtbaar worden.

Alle JEROME succesverhalen

Bekijk de online resultaten van onze klanten.

Naar boven