Dynamic
Web

awards 2022

Bluedesk is in de prijzen gevallen tijdens de Dynamicweb summit 2022 in Aarhus. 

DynamicWeb awards 2022

bluedesk is in de prijzen gevallen tijdens de Dynamicweb summit 2022 in Aarhus. Hierbij werden prijzen uitgereikt aan de beste B2B/B2C oplossingen en de best presterende partners van 2020/2021.

Onze collega's Jesse Bakker en John Broers werden verkozen tot Most Valuable Professional 2022 Experts. Daarnaast heeft bluedesk de prijs voor de Best DynamicWeb Solution Benelux gewonnen met de inzending van 4tecx. Het eerste resultaat van ons unieke en speciaal ontworpen turnkey e-commerce concept voor onze klant Zevij-Necomij.

De community conferentie van Dynamicweb in Denemarken bestond uit een programma van 3 dagen gevuld met interessante presentaties van Dynamicweb experts, praktische adviezen van specialisten, sociale bijeenkomsten en gecertificeerde testen. Een uniek evenement waar kennis en expertise werd gedeeld. 

bluedesk is een gecertificeerd partner van Dynamicweb. Dynamicweb biedt een all-in-one platform aan, waarbij PIM, CMS, e-commerce en marketing worden gecombineerd om de klantervaring te optimaliseren. Momenteel runnen ruim 12.000 websites op het Dynamicweb platform. 

Dynamicweb biedt een geavanceerde oplossing voor het beheren van content en e-commerce producten. Dynamicweb is wereldwijd inzetbaar en eenvoudig te implementeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dynamicweb voor uw organisaties? Neem dan direct contact met ons op.

Front-End Developer

John Broers

Back-End Developer

Jesse Bakker

Naar boven