DynamicWeb
bekroond
met 5 sterren!

Onze partner DynamicWeb is uitgeroepen tot een van de beste e-commerce softwarebedrijven van Nederland!

Wij delen met genoegen het nieuws dat onze partner, DynamicWeb, is bekroond met een indrukwekkende 5-sterren beoordeling in de Emerce 100 lijst van beste e-commerce bedrijven voor 2024.

 

DynamicWeb is een all-in-one E-Commerce platform voor B2B, B2C en D2C met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 12.000 ontwikkelde websites. Ze positioneren zich als een vooraanstaand bedrijf binnen de e-commerce software commerciële sector in Nederland. Het is een mooie prestatie, wat hun toewijding aan topkwaliteit en innovatie in de digitale wereld benadrukt.

 

Het feit dat DynamicWeb van geen beoordeling naar een 5-sterren beoordeling is gegaan in slechts één jaar getuigt van hun vastberadenheid en de kwaliteit van hun dienstverlening.

 

De Emerce 100 is een jaarlijks rapport dat de beste e-commerce bedrijven in Nederland in de schijnwerpers zet. Het wordt samengesteld op basis van feedback van lokale bedrijven en professionals, waarbij competenties zoals kennis, waarde voor je geld, vertrouwen en flexibiliteit worden beoordeeld. 

 

Als Premium Solution partner feliciteren we DynamicWeb van harte met deze prestatie en kijken uit om samen verder te groeien in de wereld van e-commerce!

 

Naar boven