bluedesk en Qmica gaan samenwerken!

Snel en efficiënt productdata transformeren en publiceren conform markstandaarden

Markstandaarden als GS1 en ETIM worden steeds relevanter voor het verkopen van uw producten aan retailers en marktplaatsen.

Maar het beschikbaar hebben en houden in de GS1 en/of ETIM-datapool, is in veel gevallen erg tijdrovend en complex. Gelukkig is er nu een manier om productinformatie vanuit uw PIM omgeving naar GS1 en/of ETIM, te pushen.

In Perfion of DynamicWeb PIM worden productgegevens opgeslagen zoals je ze wilt gebruiken in je commerciële kanalen. In een partnerschap bieden we Qmica, een online-oplossing waarmee u deze gegevens kunt transformeren, normaliseren, valideren en publiceren conform de gekozen marktstandaard.

 

De uitdagingen van vandaag overwinnen

Om ervoor te zorgen dat producten verkocht kunnen worden via traditionele retailers en online marktplaatsen, is correcte productidentificatie essentieel.

De grootste uitdaging bij het doorgeven van productgegevens aan GS1 en/of ETIM, is ervoor te zorgen dat de productgegevens volledig, correct en GS1 en/of ETIM-compliant zijn. Bovenop wat GS1 en/of ETIM definieert als verplichte productgegevens kunnen uw klanten ook aanvullende informatie vragen, wat de publicatie van uw gegevens nog complexer maakt.

bluedesk helpt met het hele proces, te beginnen met een GAP-analyse. Op basis van uw productportfolio identificeren we de GS1 en/of ETIM-classificaties die relevant zijn. Naast de verplichte productdata per classificatie, definiëren we welke specifieke eisen uw klanten kunnen stellen en welke extra informatie u wilt delen voor commerciële doeleinden.

Door Qmica te implementeren, helpt Bluedesk u de productgegevens van uw PIM in kaart te brengen met de GS1 en/of ETIM-attributen per classificatie. De oplossing biedt verschillende slimme functies zoals automatische matching van attributen op basis van andere classificaties. Dit zorgt voor consistente datapublicatie aan GS1 en/of ETIM en bespaart u tijd om uw productinformatie naar buiten te brengen.

De belangrijkste voordelen

· Bespaar tijd en geld door productinformatie automatisch te publiceren en bij te werken van Perfion of DynamicWeb PIM naar GS1 en/of ETIM;

· Voldoen aan de eisen van uw klanten;

· Het real-time bijwerken van productinformatie in GS1 en/of ETIM (wanneer bijgewerkt in Perfion of DynamicWeb) resulteert in hogere gegevenskwaliteit en meer verkoop;

· Lagere kosten door minder handmatig werk;

· Verbeterde consumentenervaring en klantenloyaliteit;

· Hogere omzet door digitale productbeschikbaarheid met juiste en consistente productdata.

bluedesk werkt samen met Qmica, een oplossing voor het in kaart brengen, valideren en publiceren van productdata van Perfion of DynamicWeb PIM naar GS1 en/of ETIM.

Uw organisatie kan ervoor zorgen dat uw producten sneller en met de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn in GS1 en/of ETIM en dus voor uw klanten.

Naar boven