Truckland

Klaar voor de toekomst

De vernieuwde website van Truckland klaar staat online. Bluedesk heeft gezorgd voor een nieuwe look en moderne functionaliteiten. Bekijk het resultaat!

Geloven in een concept

De groei van Truckland vroeg om een toekomstbestendige website. Truckland breidde uit met 6 nieuwe vestigingen, overgenomen van andere organisaties.

Vernieuwde website klaar voor toekomst

Voor de klanten van de overgenomen organisaties was Truckland nog onbekend. Om hen kennis te laten maken met Truckland heeft JEROME daarom een branding campagne ingezet en verzorgde bluedesk een passend website redesign.  

Een geslaagde case

Met onze dienst Commerce as a Service, oftewel CaaS, konden wij uitstekend invulling geven aan dit vraagstuk. De input van JEROME werd gecombineerd met de 25 jaar online ervaring van bluedesk. Daarbij heeft Big Group Amsterdam een passend website design geleverd voor Truckland. Door de professionele samenwerking tussen de partijen voldeed de nieuwe website binnen 4 maanden (van start tot oplevering) aan de belangrijkste pijlers én meer. 

Een succesvolle transitie: er zijn 23% meer leads gegenereerd na livegang van de huidige website t.o.v. de voormalige website.

Naar boven