Bejo Zaden

Websites, E-Commerce, koppeling

bluedesk heeft de websites, de E-Commerce opzet en de geïntegreerde maatwerk MS Navision ERP koppeling voor rekening genomen.

Bejo Zaden

Bejo Zaden heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zadenbranche en behoort in de wereld tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden.

Om haar klanten beter te kunnen informeren en actueel te kunnen sturen op het orderproces heeft bluedesk, in nauwe samenwerking met Bejo Zaden, een aantal platformen in verschillende talen opgezet en gekoppeld aan haar Microsoft Navision ERP systeem.

Het werk van bluedesk

De online ordering is een volledig geïntegreerd e-Commerce proces met als basis het Microsoft Navision ERP pakket gekoppeld aan de e-Commerce oplossing van Dynamicweb. De integratie met Navision en het online verkopen op Internet in verschillende talen is een leuke uitdaging geweest voor de beide organisaties.

bluedesk heeft de websites, de E-Commerce opzet en de geïntegreerde maatwerk MS Navision ERP koppeling voor onze rekening genomen.

De klant aan het woord

"Online e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische’ teler binnen West-Europa gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Een goede samenwerking met het support team van bluedesk."

Naar boven