De Groot en Slot

Full service

bluedesk heeft de Groot en Slot de afgelopen jaren op meerdere niveaus full service weten te ondersteunen bij het behalen van online succes.

Wereldleider in uienzaad

De Groot en Slot is een Nederlandse, in Noord-Holland gevestigde onderneming met een bijzonder specialisme: uienzaad.

Al meer dan 50 jaar heeft De Groot en Slot ervaring in het ontwikkelen en produceren van uienzaad. Samen met partner Bejo Zaden zijn ze de wereldmarktleider in uienzaad.

Het werk
van bluedesk

Met de corporate website moeten de klanten zo goed mogelijk geïnformeerd worden over het assortiment. Om dit te verbeteren werd er gekozen voor een nieuwe huisstijl die doorgevoerd werd in het design van de nieuwe corporate website.

Om het assortiment zo goed mogelijk te tonen aan de klant en de wens om dit gemakkelijk te beheren werd er gekozen om Dynamicweb in te zetten.

bluedesk heeft de migratie van het oude CMS naar Dynamicweb verzorgd en uiteindelijk Dynamicweb geïmplementeerd. De website van de Groot en Slot is in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans opgezet.

Naast de corporate website hebben wij voor De Groot en Slot nog meerdere projecten gerealiseerd, deze vindt u hieronder.

De website Sjalot.nl

Sjalot.nl is onderdeel van de Groot en Slot en Bejo en heeft als doel de doelgroep te laten ´spelen´ met de producten van de Groot en Slot en Bejo. Zo kunnen er recepten met sjalotten gevonden worden, menukaarten samengesteld worden en informatie worden gevonden over sjalotten.

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor het design en de bouw van de website. Tevens heeft sjalot.nl de mogelijkheid om een poll uit te zetten naar de bezoekers van de website. Ook heeft sjalot.nl de mogelijkheid om nieuwsbrieven naar haar ingeschreven bezoekers te mailen.

De website Broer B.V.

Broer B.V. is gespecialiseerd in de productie en verkoop van plantuien. Broer B.V. is een dochteronderneming van De Groot en Slot en Bejo. Broer B.V. wilde dat de nieuwe website meer de uitstraling kreeg van Bejo.

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de vernieuwing van de website van Broer B.V.. Uitgangspunt was om deze de uitstraling te geven van de corporate website van Bejo. Het overzetten van de productinformatie was een belangrijke activiteit van dit project. De omgeving is overgezet van het CMS Ektron naar het CMS Dynamicweb.

De website quality inside

Wij hebben voor het merk Quality inside een nieuwe website ontwikkeld die klaar is voor de toekomst. Hiervoor werd de omgeving omgezet van het CMS Ektron naar het CMS Dynamicweb. Het assortiment dat wordt getoond op de website komt direct uit de database van De Groot en Slot.

Een mooie feature van de website is het responsive design. Hierdoor past het design zich automatisch aan aan het formaat van het scherm waarop de website wordt bekeken. Wanneer je bijvoorbeeld de website op je mobiel bekijkt wordt het design automatisch verkleind naar de afmetingen van jouw mobiele scherm. Hierdoor is www.qualityinside.nl op elk apparaat goed toonbaar.

Naar boven