Design
Online24

Nieuw e-commerce platform

bluedesk heeft voor DesignOnline24, de online woonwinkel van NL en BE, een nieuw e-commerce platform ontwikkeld.

Over DesignOnline24

DesignOnline24 is de grootste online woonwinkel van Nederland en België. Persoonlijk design advies, een showroom, gratis verzending en bezorging op afspraak onderscheid DesignOnline24 van andere online aanbieders.

De huidige Magento 1 webshop van DesignOnline24 voldeed niet meer om de markt optimaal te bedienen. bluedesk heeft voor DesignOnline24 een nieuw e-commerce platform op Magento 2 gerealiseerd. Het team van DesignOnline24 was gewend om te werken in Magento en dit platform heeft standaard goed integraties met diverse andere platformen.

Het
werk van
bluedesk

Vanuit diverse UX/UI workshops zijn de wireframes en designs bepaald. 

JEROME, het digital marketingteam van bluedesk, was nauw betrokken bij deze workshops om zo een volwassen converterende webshop op te leveren.

Om de orders efficiënt en snel af te kunnen handelen is een Magento 2 koppeling gemaakt met ShopCtrl. Verder zijn er integraties met MultiSafepay en Channable gerealiseerd.

Online marketing activiteiten

De resultaten

Sinds de oplevering van de nieuwe webshop werkt bluedesk dagelijks aan het online succes van DesignOnline24. In een intensieve samenwerking met de marketeers van JEROME worden diverse digital marketing werkzaamheden uitgevoerd.

De Magento 2 webshop bevat allerlei slimme marketingtechnieken/tools, welke DesignOnline24 in staat stelt om meer conversie en meer omzet te genereren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Channable, Google Tag Manager, Google Analytics, OptinMonster, MailChimp en Visual Website Optimizer.

Naar boven