FIP Gold padeltoernooi

Corporate website

Als trotse online hoofdpartner heeft bluedesk de website van het eerste FIP Gold padeltoernooi in Nederland gerealiseerd.

Over FIP Gold Padeltoernooi

bluedesk heeft de website van het eerste internationale padeltoernooi in Nederland gerealiseerd.

Als jarenlange fan en trouwe sponsor van de lokale padelclub in Alkmaar, wist de organisator van het padeltoernooi ons snel te vinden voor deze klus.

Samen met partner Dynamicweb heeft bluedesk binnen twee weken een complete meertalige website gerealiseerd met een gekoppeld ticketsysteem.

Meertalig en geïntegreerd

Het grootste deel van de internationale topspelers is Spaanstalig. Het was daarom van belang om een meertalige website te ontwikkelen. Daarom heeft bluedesk de website ontwikkeld in het Spaans, Engels en Nederlands.

Daarnaast heeft bluedesk het ticketsysteem geïntegreerd, zodat de bezoekers eenvoudig vanaf verschillende apparaten konden bestellen.

Het programma en de livestream waren zeer belangrijke pagina's tijdens een evenement, dus ook de hosting werd op piekmomenten voorbereid.

Website van topklasse

Ondanks de tijdsdruk voor het evenement heeft bluedesk door een nauwe samenwerking met de organisatie een website van topklasse neergezet, welke goed is ontvangen in de markt en door de bezoekers.

Hiermee bleek direct de kennis en ervaring van bluedesk.

De kaartverkoop is voor een evenement cruciaal. Vandaar dat het marketingteam JEROME de website volledig marketingready heeft gemaakt en heeft geholpen bij de marketingkansen omtrent de verkoop.

Naar boven