KOKS Group

All-in-one software van Dynamicweb

Online strategie verder uit werken en de huidige online basis naar een hoger niveau te tillen.

KOKS Group en bluedesk maken samen ambities waar

KOKS Group is een dynamische producent en leverancier van speciaal materieel en al ruim 25 jaar een betrouwbare partner voor de industriële sector, de rioolreinigingsbranche, particuliere (reinigings) bedrijven, de spoorbranche, vervoersbedrijven, wegenbouwers, gemeenten en overheden. 

KOKS Group heeft de ambitie om marktleider te worden, die als producent en leverancier haar doelgroep van totaaloplossingen kan voorzien en deze daarmee volledig "ontzorgt".

bluedesk heeft KOKS Group geholpen bij het realiseren van de ambitie door de online strategie verder uit te werken en de huidige online basis naar een hoger niveau te tillen.

Geïntegreerd E-Commerce platform

Met de inrichting van een nieuw geïntegreerd E-Commerce platform is een zeer schaalbare omgeving geleverd die de online business actief ondersteunt en de vindbaarheid in landen en talen faciliteert door slimme inrichting van productcontent.

Het platform is gerealiseerd met de all-in-one software van Dynamicweb. Dynamicweb leent zich uitstekend voor het targetten en bereiken van doelgroepen, voorziet in informatie vanuit het platform en pro-actief door middel van de marketing module gericht informatie kan verstrekken aan gebruikers.

Door middel van een MijnKoks omgeving kan informatie, die voor specifieke gebruikers(groepen) van toepassing is, worden gedeeld en afgeschermd voor de rest.

Ruimte voor groei

Het eindproduct is verder in opbouw vanuit het perspectief van de klant. Alle faciliteiten om hun online presence te ondersteunen zijn aanwezig. Door dit principe te gebruiken kan de klant stapsgewijs en in eigen tempo de overgang maken van de oude naar de nieuwe situatie.

Tevens biedt het platform ruimte voor uitbreiding vanuit de functionaliteiten die Dynamicweb biedt, als ook eventueel maatwerk die door bluedesk gebouwd kan worden.

Naar boven