Ruiter Dakkapellen

Design, structuur en techniek

__________

bluedesk heeft samen met Ruiter Dakkapellen de bestaande corporate website een upgrade gegeven.

Ruiter Dakkapellen

Ruiter dakkapellen is in 1977 opgericht door Niek Ruiter. Ruiter Dakkapellen staat bekend om de kwaliteit. Zo groeide Ruiter Dakkapellen in kennis en ervaring en is inmiddels al weer vele jaren Nederlands grootste dakkapellen producent.

Ruiter Dakkapellen werd met de oude website altijd goed gevonden in Google en scoorde goed wat betreft conversie. Deze cijfers liepen echter terug en dit had met name te maken met de afwezigheid van een responsive design, de structuur van de website en de verouderde techniek.

De corporate website is door bluedesk voorzien van een Dynamicweb upgrade. 

Goed op alle devices

Naast de upgrade van Dynamicweb was het responsive maken van de gehele website, zodat deze goed wordt getoond op tablet en smartphone en een vernieuwd conversiegericht design implementeren belangrijke vernieuwingen.

Daarnaast zijn alle overige merken van Ruiter Dakkapellen ondergebracht in hetzelfde CMS voor een eenvoudiger beheer.

Met oog op het verbeteren van de autoriteit in Google werd de corporate website overgezet van http:// naar https:// en werd de techniek en structuur van de website verbeterd. Bluedesk heeft Ruiter Dakkapellen geholpen bij deze verhuizing, zodat deze voor de bezoeker en Google zo goed mogelijk verliep.

De klant aan het woord

"De klant beweegt zich steeds langer oriënterend online. Met de kennis en flexibiliteit van bluedesk kunnen we de website bezoekers van nog meer gerichte content voorzien."

Naar boven