Volledige
E-commerce integratie

Wilt u uw klanttevredenheid en uw conversies zien stijgen? Met het correct integreren van uw E-Commerce systeem kunt u uw klanten altijd een optimale service bieden.

De integratie van uw E-Commerce platform met bijvoorbeeld uw ERP, CRM, CMS, PIM of andere systemen is hiervoor van essentieel belang.

Het integreren van een E-Commerce systeem dat bij uw bedrijf past, is waar wij op ons best zijn! bluedesk behoort al jaren tot de in Europa best presterende Dynamicweb en Perfion PIM partners.

Integratie met uw ERP, PIM & datapool

bluedesk heeft ervaring met het integreren van onder andere de volgende systemen. Deze zijn inbegrepen in onze E-Business en E-Commerce standaard pakketten:

 

 Exact
 Unit4
 SAP
 Oracle
 JD Edward

 SalesForce
 Perfion
 Branche specifieke ERP en CRM oplossingen
 Diverse PIM oplossingen
 ecatDesigner van Semaino

 EZBase Datapool
 2BA Datapool
 GS1 Datapool
 Zevij-Necomij integraties
 DSoft

Microsoft dynamics
365

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Eén van de integraties binnen PIM is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met deze cloudoplossing maken we het mogelijk om bedrijfscontinuïteit te creëren. De oplossing zorgt voor een verbinding van sales-, service-, financiële- en operationele teams. Dit bevordert het aanpassingsvermogen en de resultaten.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FINANCE & OPERATIONS

Een andere, zeer nuttige integratie is Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Deze integratie biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden. Van het bewaken van je wereldwijde financiële activiteiten in realtime tot het voorspellen van toekomstige resultaten.

Andere mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations zijn het verbeteren van de financiële besluitvorming, handhaven en automatiseren van uw bedrijfsprocessen, bieden van strategische impact, reduceren van kosten en het verminderen van wereldwijde financiële complexiteit en risico's.

Wilt u alles weten over PIM?

PIM integratie

Maakt u gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wilt u deze graag integreren in uw E-Commerce of E-Business platform? Dankzij onze ervaring en specialisatie zorgt bluedesk voor een eenvoudige PIM integratie.

E-Commerce integraties

Met het correct integreren van uw E-commerce systeem kunt u uw klanten altijd een optimale service bieden. Het integreren van een E-commerce systeem dat bij uw bedrijf past, is waar bluedesk op ons best is!

bluedesk integratie specialist

U wilt uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen. Hiervoor is de integratie van uw E-Business of E-Commerce platform met uw andere bedrijfssystemen van essentieel belang. bluedesk is sinds 1995 integratie specialist.

Naar boven