E-mail- marketing specialisten

E-mail is vandaag de dag nog steeds een krachtig online marketing kanaal waarmee u eenvoudig en doeltreffend uw huidige en potentiële doelgroep kunt bereiken.

De e-mailmarketing specialisten van bluedesk zorgen samen met u voor goede converterende e-mail campagnes rekening houdend met diverse aspecten, waaronder conversie, service en klantenbinding.

Bent u op zoek naar een partner voor een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen? Dan bent u bij bluedesk aan het juiste adres.

Schakel de E-mailmarketing expertise van bluedesk in

Heeft u geen zin om elke keer een nieuwe mail op te stellen, maar wilt u uw klanten wel persoonlijk benaderen via e-mail? Dan kunt u uw e-mail marketing uitbesteden. De online marketing specialisten van JEROME van bluedesk zorgen ervoor dat uw e-mailmarketing perfect verloopt.

Door uw e-mail marketing uit te besteden bespaart u veel tijd en energie en blijft u toch in contact met uw doelgroep. Een welkomstmail, promoten van een nieuwe collectie of dienst, kortingen op speciale producten of een nieuwsbrief naar de vaste klanten... JEROME stelt samen met u diverse persoonlijke mails op die ervoor zorgen dat de conversie van uw E-Commerce platform toeneemt.

E-mailmarketing softwareprogramma’s

De online marketing experts van JEROME hebben ervaring met diverse e-mail marketing softwareprogramma’s. Onze e-mail marketing specialisten werken nauw samen met MailChimp, Spotler, Copernica & Dynamicweb,

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief geoptimaliseerd wordt voor desktop, telefoon en tablet. Hierdoor is de leeservaring van uw klanten optimaal en ligt de CTR hoger.

Slimme, persoonlijke en gerichte e-mails

Met MailChimp, Spotler en Copernica kunnen wij slimme, persoonlijke en gerichte e-mails versturen. Alle drie zijn makkelijk te koppelen met uw e-commerce platform of database. Hierdoor kunnen de e-mails eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Dynamicweb e-mail

Als uw website in Dynamicweb is gebouwd dan kunnen wij vanuit Dynamicweb e-mails versturen. Onze e-mail specialisten stellen goede converterende e-mail campagnes op die ervoor zorgen dat uw doelgroep wordt geprikkeld en gestimuleerd.

Naar boven