Beter
online
vindbaar

Zoekmachine marketing

Wilt u meer bezoekers op uw website? Om hoge posities te behalen is een duidelijke strategie en aanpak op het gebied van onder andere content, linkbuilding en social media essentieel.

Weet u niet waar u moet beginnen? De zoekmachinespecialisten van bluedesk helpen u graag verder met het beter vindbaar maken van uw website of E-Commerce platform.

Voor het behalen van online succes is de vindbaarheid in zoekmachines een ‘must’. Met onze zoekmachine marketing diensten, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Zoekmachine adverteren (SEA), zorgt bluedesk ervoor dat u zo hoog mogelijk in de zoekmachines komt. Ook zorgen wij ervoor dat u relevante bezoekers aantrekt, waardoor de kans op conversie groter is.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) streven onze gecertificeerde Google specialisten ernaar u op de eerste pagina in Google te krijgen bij de vooraf afgesproken zoekwoorden. Een intensief, maar o zo leuk spel met uw concurrenten.

Als Google Partner zorgt bluedesk ervoor dat u van uw concurrenten wint.

Zoekmachine advertenties

Zoekmachine adverteren

Hoog gevonden worden in Google door SEO is soms een wat langer durend spel. Wilt u direct gevonden worden door uw doelgroep? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) iets voor u.

In no-time trekt u relevante bezoekers naar uw website of webshop. En uiteraard binnen het meest optimale advertentiebudget. Als Google Partner weet bluedesk als geen ander hoe dat werkt.

Online marketing specialisten

Wij weten als geen ander hoe om te gaan met de hoge concurrentie in de zoekmachines.

Door onze ervaring in markten als verzekeringen, CV-ketels, fietsen, wonen, horeca, duurzame oplossingen, gereedschappen, tuin & dier hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en bewezen resultaten behaald.

Deze kennis en ervaring passen wij graag toe op uw markt om samen met u de concurrentie te verlaan.

Naar boven