De marketing diensten van bluedesk

Specialisaties voor groei, zichtbaarheid en klantbetrokkenheid.

__________

bluedesk heeft een team van digital marketing specialisten. Wij denken niet in kanalen maar in conversie en omzet. Wij kijken per klant wat de beste kanalen zijn en die zetten we in.

Dit doen we voor een vaste prijs per maand. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op je website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. 

zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising (SEA) helpt bedrijven om snel meer zichtbaarheid te krijgen en gerichte bezoekers naar hun website te trekken. 

zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) verhoogt de vindbaarheid van een website in zoekmachines, waardoor organisch verkeer en klantbetrokkenheid toenemen.

social media marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing vergroot online zichtbaarheid, versterkt klantrelaties en stimuleert merkloyaliteit en verkoop via social media kanalen.

e-mailmarketing

E-mail Marketing

E-mail Marketing stelt bedrijven in staat om direct met klanten te communiceren, loyaliteit te vergroten en omzet te verhogen.

feedmarketing

Feedmarketing

Feed Marketing verhoogt productzichtbaarheid en verkoop door geautomatiseerde, real-time updates naar meerdere verkoopkanalen.

conversieoptimalisatie

Conversion Rate Optimization

Conversion Rate Optimization (CRO) verhoogt de efficiëntie van een website door meer bezoekers om te zetten in klanten.

customer journey

Customer Journey

De Customer Journey biedt inzicht in klantgedrag en optimaliseert interacties voor betere klantbeleving en hogere conversie.

b2b marketing

Marketing Automation

Marketing Automation verhoogt efficiëntie en effectiviteit door het automatiseren van repetitieve marketingtaken en het personaliseren van klantinteracties. 

Naar boven