Bing
partner

Bing partner

JEROME van bluedesk is Bing Partner. De digital marketingspecialisten van JEROME hebben met succes het “Accredited Professional program” doorlopen.

Met accreditatie zijn wij in staat om Bing Ads campagnes op te zetten, te monitoren en te optimaliseren. Adverteren op Bing Ads is erg interessant omdat er in Nederland nog relatief weinig adverteerders actief zijn.

JEROME weet precies hoe we uw doelgroep via Bing kunnen bereiken.

Adverteren op Bing

Omdat er nog relatief weinig adverteerders aanwezig zijn, zijn de kosten per klik gemiddeld 40% lager dan bij Google Ads.

Wanneer de markt in uw branche op Google Adwords al verzadigd is of als de kosten per klik hoog zijn, is Bing Ads een interessant platform om op te adverteren. Maar ook wanneer uw doelgroep goed aansluit bij de gebruikers die gebruik maken van Bing.

Voordelen Bing Ads

bluedesk heeft kennis van veel marketingtools en advertentieplatformen. Wij hebben dan ook al regelmatig campagnes gedraaid en geexpirimenteerd op

De interface van Bing toont grote overeenkomsten met die van Google Adwords. Het is zelfs mogelijk om data uit Google Adwords te importeren in uw Bing Ads campagne.

In de regel is het conversiepercentage uit Bing Ads gemiddeld 1,5% hoger dan bij Google advertenties. In combinatie met de lage kosten per klikt maakt dit Bing Ads erg rendabel.

Ook met Bing Ads kan er nauwkeurig worden getarget op specifieke doelgroepen. Daarnaast kan er worden geadverteerd op grote media kanalen zoals Yahoo! en Microsoft. Op deze wijze kan u met een minimaal advertentiebudget uw doelgroep bereiken.

Samen verslaan wij uw concurrenten

Kies voor bluedesk en dus voor JEROME als uw online marketing team. JEROME van bluedesk helpt u verder en laat uw bedrijf online groeien.

Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij u uitstekend verder helpen met al uw online campagnes. Zo hebben we onder andere specialisten op het gebied van: SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing.

Naar boven