Wat is Cyso

Cyso is een Nederlandse, onafhankelijke managed hosting provider met een support die 24/7 beschikbaar is. Zij ondersteunen bedrijven bij een groot scala van IT vraagstukken en uitdagingen.

Cyso is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van zakelijke hostingoplossingen. Cyso verzorgt de webhosting voor meerdere klanten van bluedesk. Als grondlegger van managed hosting in Nederland waarborgt Cyso in combinatie met ons de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw cloudplatformen. Hierdoor houden we uw online platformen altijd online.

Zowel Cyso en bluedesk zijn gevestigd in Alkmaar en hebben al meer dan 27 jaar ervaring. bluedesk zet Cyso tevens in bij onze CaaS klanten.

Geheel ontzorgd
E-Commerce bedrijven

Met Commerce as a Service, ofwel CaaS, heeft u binnen twee maanden een compleet ingerichte webshop. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support.

Voor een vaste prijs per maand krijgt u alles wat u nodig heeft om online succes te behalen.

Hierdoor kan uw focus geheel gericht zijn op uw business. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat uw organisatie er klaar voor is.

Samen voor online succes

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Wilt u beter gevonden worden in Google en/of Bing? Meer conversie vanuit uw website behalen? Uw naamsbekendheid vergroten via sociale media? Dan bent u bij JEROME op het juiste adres.

De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen u ondersteunen bij al uw e-marketing diensten of zelfs geheel uit handen nemen. Samen met uw kennis van de branche zorgt JEROME ervoor dat uw bedrijf online beter presteert.

bluedesk | PIM

Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk | E-commerce

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan uw digitale groei en online succes.

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw (e-)commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

Naar boven