Data-driven
customer journeys

bluedesk is partner van Datatrics.

Als geregistreerd partner kunnen wij voor u data-driven customer journeys bouwen die relevanter zijn, conversie verhogen en klantloyaliteit vergroten.

Datatrics helpt organisaties hun klanten te identificeren. Dankzij de slimme integraties van alle aanwezige data kan de koopfase en het klanttype eenvoudig worden voorspeld. Op deze manier krijgt u beter inzicht in uw klanten en vergroot u de omzet met minder moeite.

De software van Datatrics maakt het mogelijk om relevante content te tonen aan uw klanten

Door de data te analyseren kan de koopfase worden geïdentificeerd en kan er gefocust worden op specifieke klanttypen. Daarnaast is het eenvoudig om al uw kanalen (CRM, e-mails, socials en meer) te koppelen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van klassieke trechters op basis van klantsegmenten, maar van journeys op basis van intentie. 

Met de Datatrics-editor is het eenvoudig om content te creëren voor maximaal resultaat. bluedesk helpt u graag!

Succesvolle Datatrics case

Een mooi voorbeeld van de implementatie en resultaten is de samenwerking tussen OSR Juridische Opleidingen en JEROME in combinatie met de toepassingen van Datatrics.

OSR heeft samen met JEROME voor elke persona een customer journey uitgewerkt. Deze moesten vervolgens vertaald worden op de online marketingkanalen. Een integrale aanpak was hierin gewenst voor zowel de nieuwe als bestaande klanten. 

De highlights:

 37% conversiestijging
 22% hogere orderwaarde
 41% extra inkomsten

Meer conversie en een hogere klantloyaliteit

Wilt u relevantere customer journeys die zorgen voor meer conversie en een hogere klantloyaliteit. Dankzij de software van Datatrics kunnen de marketing specialisten van JEROME (onderdeel van bluedesk) dit voor u bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat u meer omzet maakt. Dit is één van de specialismen van team JEROME.

De andere specialismen die u bij ons aantreft, zijn o.a. SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing. Samen verslaan wij samen uw concurrenten.

Naar boven