Wat is
MultiSafepay?

bluedesk is trotse partner van MultiSafepay. Samen met MultiSafepay kunnen we uw online omzet verhogen.

MultiSafepay is een belangrijke speler op de markt van smart payment technology. Ze houden zich bezig met de constante innovatie van betaaloplossingen voor organisaties in de e-commerce branche. Via de tool van MultiSafepay worden alle overeenkomsten, technische details en transacties geregeld voor alle betaalmethodes. Deze kunt u uiteraard zelf beheren.

Er zijn veel verschillende features en oplossingen mogelijk bij het gebruik van MultiSafepay. Zo kunt u bijvoorbeeld uw betaalmethodes localiseren, herhalen, alle valuta's toevoegen en verdeelde transacties over verschillden rekeningen realiseren.

MultiSafepay werkt ook voor:

Deze organisaties maken onder andere gebruik van het gemak van MultiSafepay:

 Intersport
 Staatsbosbeheer
 The Little Green Bag
 Nostalux
 Bodyvieuw
 Bomen enzo

Uw MultiSafepay partner

Wilt u online groeien met uw bedrijf? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME van bluedesk. Ons team is Channable expert. Wij bieden uw producten op de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor de klant.

Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in SEASEOCROsocial media en e-mailmarketing en verslaan wij, samen met u, uw concurrenten.

Naar boven