Maakt sales
professionals
beter

Vainu partner

bluedesk is trotse partner van Vainu en samen verbeteren we uw salescampagnes. De tool geeft het perfecte inzicht in real-time bedrijfsinformatie.

Wat als er een tool zou zijn die B2B salesprofessionals zou helpen het juiste sales instinct te hebben? Wat als salesprofessionals data zouden kunnen inzetten waar en wanneer zij dat nodig hebben om zo altijd een gepersonaliseerde saleservaring te kunnen leveren? Dat kan met Vainu!

Vainu wil salesprofessionals graag beter maken in hun werkveld. Dit doet Vainu door gebruik te maken van een data driven tool die het klantencontact personaliseert.

Uw Vainu partner

Kies voor bluedesk en dus voor JEROME als uw online marketing team. JEROME van bluedesk helpt u verder en laat uw bedrijf online groeien.

Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij u uitstekend verder helpen met al uw online campagnes. Zo hebben we onder andere specialisten op het gebied van: SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing. Samen verslaan wij samen uw concurrenten.

Naar boven