Wij maken
het simpel

bluedesk gelooft in een wereld waarin, de enorme diversiteit aan online kanalen, op ieder gewenst moment, relevant in de online behoefte van personen en bedrijven moet kunnen voorzien.

Daarom ontwikkelen we duurzame, integrated e-commerce oplossingen, die langdurig rendement opleveren voor onze klanten.

Wij zijn al ruim 28 jaar de online business partner in het vereenvoudigen van complexe e-commerce uitdagingen, zodat bedrijven en personen bij onze klanten de meest optimale beleving ervaren.

bluedesk | PIM

Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk | E-commerce

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan uw digitale groei en online succes.

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw (e-)commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

De techniek faciliteert de conversie

Wij maken E-Commerce, PIM en Digital Marketing eenvoudig. Een flexibele E-Commerce organisatie als partner is van onschatbare waarde in de snel evoluerende wereld van E-Commerce.

Stelt u zich eens voor dat u over een dergelijke organisatie beschikt, waarbij u in staat bent om razendsnel in te spelen op alle veranderingen die zich voordoen.

Integrated B2B
E-Commerce

Als integratiespecialist weet bluedesk weet als geen ander dat een efficiënte integratie van uw E-Commerce platform of PIM omgeving met uw bestaande bedrijfssystemen van ultiem belang is.

Een koppeling met uw bestaande systemen is voor ons geen enkel probleem. bluedesk kijkt naar de mogelijkheden die er zijn en hoe wij uw bedrijfsproces online kunnen optimaliseren voor maximaal succes.

Naar boven