Groei
online door met CaaS

Daarom CaaS

E-commerce in Nederland groeit hard. Jaar op jaar breken de records, verdubbelen bedrijven en komen nieuwe producten op de markt. Deze groei en gunstige markt is niet voor iedereen weggelegd, want als online ondernemer moet u hierin mee kunnen gaan. Dat betekent dat u moet investeren in uw product, website en alles wat daarbij komt kijken.

Hard groeien brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, logistiek, online betalingen, voorraadbeheer en facturatie.

Bent u ook van plan om in 2023 online te gaan groeien? Of bent u recent hard gegroeid en op zoek naar efficiëntere manieren van ondernemen? Dan is Commerce as a Service (CaaS) de oplossing.

De ultieme tool voor online succes

Commerce as a Service is een service abonnement op uw complete e-commerce omgeving bij bluedesk. Dan hebben we het niet alleen over de website en webshop, maar alles wat daarbij komt kijken.

Van development, design, marketing, licenties en hosting.

Het lanceren van uw website is pas het begin, het bijhouden, onderhouden en bijsturen van uw online business vraagt bijna dagelijks aandacht. Dankzij CaaS hoeft u zich niet meer druk te maken om updates, de nieuwste technieken of om uw marketingstrategie. Met CaaS heeft u namelijk een compleet team met professionals die u bijstaat.

Pak voordeel op uw concurrenten

Development- én marketingteams

Samen met uw kennis zorgt het development- en marketingteam van bluedesk dat uw complete E-Commerce omgeving binnen twee maanden up-and-running is. We maken een design en bouwen uw e-commerce omgeving op maat.

Na lancering blijven onze experts voor u klaarstaan, we ontwikkelen uw platform door en houden uw platform up-to-date.

Een e-commerce omgeving is mooi, maar hoe krijgt u mensen op uw website? Daar zijn de specialisten van JEROME voor. Zij maken een complete marketingstrategie en voeren deze voor en met u uit.

Alles in één platform

Integrated E-Commerce

bluedesk laat de gegevens uit verschillende databases en systemen aan de achterkant perfect corresponderen met de acties van uw websitebezoekers aan de voorkant.

Als een klant uw producten bestelt, spelen ontzettend veel factoren mee. Van voorraadbeheer tot logistiek, hoe lang duurt het om een pakket op de juiste plek te krijgen? En kan dit mee met de reguliere post? Moet er rekening gehouden worden met retour? Is dit een vaste klant, krijgt hij/zij korting of loyaliteitspunten? En dan hebben we het nog niet gehad over privacy en betaalgegevens.

Met CaaS ontzorgen we u volledig op dit onderdeel.

Volledig ontzorgde E-commerce

Bouwen, beheren en optimaliseren

bluedesk is 25 jaar lang actief geweest als allround E-Commerce Specialist, waarbij we ook werkten met gratis alternatieven zoals Wordpress. Een aantal jaar geleden hebben we gekozen om ons te specialiseren en de all-in-one e-commerce software van Dynamicweb te gebruiken voor het inrichten conversie kansrijke e-commerce omgevingen.

Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. De software wordt continu doorontwikkeld, Dynamicweb is stabiel, veilig en geeft ondernemers met flinke ambities de mogelijkheid om complexe e-commerce omgevingen in te richten.

DAGELIJKS DIGITAAL GROEIEN

Heeft u een ambitieus bedrijf? Dan past u goed bij ons.

 

E-commerce Platform

Uw gehele E-Commerce kanaal beheren vanuit één omgeving?

bluedesk maakt dit mogelijk met het all-in-one E-Commerce platform van DynamicWeb.

Online Marketing

Uw online business dagelijks laten groeien?

Daar zijn de online marketingspecialisten van JEROME voor. Zij nemen uw online marketing werkzaamheden geheel uit handen.

Hosting

Uw E-Commerce altijd zorgeloos up & running?

Met CaaS krijgt u niet zomaar hosting, maar state-of-the-art Microsoft Azure Cloud Hosting.

Integraties

Uw huidige systemen geïntegreerd met uw E-Commerce omgeving?

bluedesk biedt standaard integraties met ERP, PIM, CRM en andere bedrijfssystemen.

Doorontwikkeling

Altijd up-to-date en voorlopen op de concurrentie?

bluedesk blijft pro-actief werken aan uw online business en schaaft bij waar nodig.

Support

Één aanspreekpunt voor al uw E-Commerce vragen?

U neemt contact op met bluedesk en wij regelen de rest. Wel zo makkelijk!

Naar boven