Sonic Equipment MSS+

Corporate platform

bluedesk heeft voor Sonic Equipment MSS+ een nieuw corporate platform middels Dynamicweb gerealiseerd.

Sonic Equipment MSS+

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen. De producten stellen professionals in staat om een maximale productieve output te bereiken, omdat ze werken met hoogwaardige gereedschappen op premium werkplekken. Sonic staat voor efficiency, kwaliteit en stijl.

Middels een intensieve samenwerking heeft bluedesk met Sonic Equipment een corporate website ontwikkeld die volledig aansluit bij de look en feel van MSS+.

Het werk van bluedesk

Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden.

Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.

In fase 2 heeft bluedesk een integratie met de nieuwe webshop van Sonic Equipment gebouwd met de e-commerce module van Dynamicweb en wordt gevoed vanuit een Product Informatie Managementsysteem Perfion.

De producten centraal

Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen. Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase.

Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden. Door daarnaast ruimte te geven aan call to actions is contact met Sonic Equipment snel gemaakt.

E-Commerce integratie

In fase 2 van het project heeft bluedesk gezorgd dat de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb staat.

Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. In de e-commerce suite van Dynamicweb wordt uitgebreide productinformatie getoond en is een effectieve flow voor bezoekers gecreëerd.

Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME inspelen op nieuwe online kansen.

Naar boven