Uw digitale
visitekaartje

Een attractieve website met de juiste boodschap 

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie, dus ook voor uw onderneming. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen met u voor dat uw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Een attractieve website met de juiste boodschap laat de klanttevredenheid toenemen en het aantal leads stijgen.

Een krachtige corporate website

bluedesk ontzorgt u op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Wij zorgen dat uw website responsive is. Tegenwoordig moeten klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op uw corporate website terecht kunnen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en u de juiste boodschap kunt overbrengen. 

Er staat een heel team van bluedesk voor u klaar om alle zaken uit handen te nemen.

Logo Pronails

ProNails

B2B E-Commerce
Een nieuwe internationale digital hub. Een e-business platform waar E-Commerce, PIM en ERP samenkomen met de mogelijkheid tot marketingopties. 

VARO logo

VARO

E-Commerce & Handelsapplicatie
Voor VARO Energy heeft bluedesk een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld. Hier wordt voor de BeNeLux vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar gebracht.

Logo Zevij-Necomij

Zevij-Necomij

Turnkey E-Commerce oplossing
Samen met Zevij-Necomij ontwikkelde bluedesk een Turnkey E-Commerce oplossing speciaal voor Zevij-Necomij leden. Deze oplossing bevat de beste conversieuitgangspunten om online de concurrentieslag te winnen. Daarnaast draagt de toekomstbestendige E-Commerce oplossing bij aan een snelle uitbouw van het online marktleiderschap en een vergroting van de klantwaarde.

  • Logo PronailsProNails
  • VARO logoVARO
  • Logo Zevij-NecomijZevij-Necomij

Website
op maat

Een bedrijfswebsite op maat

bluedesk werkt op basis van een standaard content management systemen (CMS), Dynamicweb. Samen met u besluiten we hoe we uw CMS het best op de propositie en uitstraling van uw bedrijf laten aansluiten. Daarna configureren we het CMS zo dat uw site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden.

Multi-site, multi-language, complexe integraties met de backend systemen. We hebben in 27 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met uw eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

bluedesk icon pim

bluedesk | PIM

Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk ecommerce icon

bluedesk | E-Commerce

Converterende E-Commerce oplossingen die bijdragen aan uw digitale groei en online succes.

bluedesk marketing icon

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw (e-)commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

Naar boven