B2C
E-Commerce
specialist

De juiste B2C E-Commerce strategie

Met het realiseren van de juiste B2C E-Commerce strategie zullen uw online sales aanzienlijk stijgen. bluedesk heeft veel ervaring met grote B2C E-Commerce projecten, onze specialisten helpen u graag.

Als E-Commerce partner heeft bluedesk sinds 1995 al veel klanten mogen helpen aan een B2C E-Commerce platform, wij weten dus wat uw platform nodig heeft om succesvol te zijn. Samen met u én de online marketing specialisten van JEROME bouwen wij aan uw online succes!

Groei binnen
E-Commerce

De voordelen van een B2C E-Commerce platform

In vergelijking tot fysieke winkels kunnen consumenten via een E-Commerce platform altijd en overal winkelen, en vanaf elk device. Hierdoor is winkelen niet meer plaats- en/of tijdgebonden. Wanneer fysieke winkels ’s avonds gesloten zijn, rinkelt de kassa van veel E-Commerce platformen.

Daarnaast kent online winkelen nog meer voordelen, het is transparant, efficiënt en het aanbod aan producten is vaak veel groter. Wilt u ook de overstap maken naar een professioneel B2C E-Commerce platform? Dan is bluedesk uw partner!

logo sonic equipment

Sonic Equipment

PIM Connect APP - PIM Implementatie
Voor Sonic Equipment is een PIM gerealiseerd waar alle informatie van alle producten gemakkelijk in 1 app zichtbaar zijn.

 

Logo smartwares group

Smartwares

PIM Implementatie
Het PIM systeem is te integreren in de huidige én toekomstige systemen. Zo kan Smartwares Group zich in de toekomst op verschillende vlakken door ontwikkelen.

logo pronails

ProNails

Een nieuwe internationale digital hub. Een e-business platform waar E-Commerce, PIM en ERP samenkomen met de mogelijkheid tot marketingopties. 

Logo Zevij Necomij

Zevij-Necomij

De productinformatie wordt door Zevij-Necomij geclassificeerd en in een Perfion PIM verwerkt en als master productdata gedistribueerd aan het leden naar een eigen Perfion PIM omgeving. Met een aanbod van ruim 1.7 miljoen artikelen is dit een uitdagende klus die door Bluedesk op verschillende gebieden wordt ondersteund.

Uw succes
centraal

Als ondernemer, MKB’er of als groot bedrijf wilt u met uw B2C E-Commerce platform een maximaal resultaat behalen, en het liefst zo snel mogelijk.

Dat is nu precies onze drive bij het realiseren van uw B2C E-Commerce platform! En dit doen wij uiteraard vanuit een zeer solide basis. Wij maken gebruik van standaard E-Commerce platformen zoals Dynamicweb.

Iedere bluedesk E-Commerce specialist die aan uw platform werkt – of het nu om strategie, design, development of conversieoptimalisatie gaat – stelt het online succes van uw webshop centraal. Wij halen namelijk net als u energie uit het zien van geplaatste bestellingen.

Koppeling met bestaande systemen

Efficiënte integratie

Uiteraard zorgt bluedesk ook voor een efficiënte integratie met uw bestaande (CRM, financiële, logistieke en andere) systemen. Daarnaast configureren wij de best passende payment provider binnen uw online bestel- en betaalproces.

Na oplevering nemen onze online marketing- en support teams u graag bij de hand om samen het maximale uit uw B2C E-Commerce platform te blijven halen!

 

bluedesk pim icon

bluedesk | PIM

Uw B2B E-Commerce platform integreren met een stabiele PIM oplossing? Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk ecommerce icon
bluedesk marketing icon

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw B2B E-Commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

Naar boven