Business
Applicaties
op maat

Business applicaties op basis van uw bedrijfsdoelstellingen

Applicaties die uw klanten of medewerkers helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Vanaf elke locatie, als responsive web-, hybrid- of native app én geïntegreerd met uw bedrijfssystemen; dat is wat bluedesk bedoelt met een business applicatie.

bluedesk realiseert business applicaties op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en eigen unieke processen. Applicaties op maat die feilloos aansluiten op de manier waarop uw processen zijn georganiseerd. Met onze aanpak is het ook mogelijk om compleet nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen. Onze ervaren business consultants vertalen uw bedrijfsambitie en doelstellingen naar passende business apps.

Een toegevoegde waarde

Met onze uitgebreide ervaring en professionele oplossingen zijn we in staat in korte tijd high-performance business apps te bouwen. Deze apps zijn voorzien van datasets, formulieren en persoonlijke dashboards. Ze zijn direct van toegevoegde waarde op bestaande (databronnen van) ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Met onze integratiekennis zorgt bluedesk uiteraard dat uw business app naadloos op aansluit op uw bedrijfssystemen. Zo heeft u vanuit elke bron, op elk moment, op elke locatie en op elk soort toestel de data die u wenst snel en real time beschikbaar. Of het nu gaat om sales, projecten, kwaliteitscontrole of service verlening.

logo anwb

ANWB

bluedesk heeft grote maatwerk web- en app-projecten voor ANWB gerealiseerd om de informatie van en voor ANWB leden te beheren en multichannel te kunnen publiceren, dit op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

Logo Ricoh

Ricoh

Met Ricoh heeft bluedesk een jarenlange samenwerking. Samen realiseerden we diverse web- en app-portalen, waaronder een all-in-one Ricoh Support portal en een wereldwijde e-learning webapplicatie.

Logo varo energy

Varo

bluedesk heeft voor VARO een nieuwe business applicatie 'myVARO' gerealiseerd. De brandstoffen handelsapplicatie is een van de belangrijkste “levensader” voor de VARO wholesale organisatie en dient realtime prijssettings en wijzigingen te publiceren.

Maatwerk projecten

Compleet maatwerk is bluedesk van oorsprong op het lijf geschreven. Grote maatwerk business apps realiseerden we voor bijvoorbeeld Ricoh, ANWB, Hoya en VARO.

Op basis van het Microsoft .Net platform of Dynamicweb en gebruikmakend van effectieve moderne frameworks. Met een gebruikersinterface op basis van webtechnologie, waarbij de app zowel op een smartphone, tablet als desktop perfect functioneert.

Vaak is maatwerk voor uw business apps overigens niet nodig en kunnen we uitstekend uit de voeten met Betty Blocks, een Rapid Application Development platform (RAD) dat ons de kans geeft zeer snel uw bedrijfsprocessen te vertalen naar effectieve business apps. Zelfs complete bedrijfssystemen hebben we er binnen een paar weken mee ontwikkeld.

Native of hybrid apps

Samen met ons zusterbedrijf Webuildapps, onze buren op de werkvloer, realiseren we iOS, Android of hybrid business apps. Met een zeer intuïtieve gebruikersinterface passend bij het specifieke mobiele apparaat waarop uw business app moet draaien.

We ontwikkelen volledig native business apps, maar ook business apps gebaseerd op het Xamarin platform. Een deel van de logica in uw business app kan dan gedeeld worden over iOS, Android en Windows Phone. Voordeel: u bespaart in ontwikkeltijd en projectkosten!

Naar boven