bluedesk
is PIM
specialist

PIM als basis voor groei

Wilt u online de concurrentie aangaan? En uw producten snel in meerdere landen verkopen? Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal?

Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als uw productdata niet georganiseerd is. Een PIM platform biedt de oplossing.

PIM experts Bluedesk

PIM oplossingen

Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata. bluedesk is Perfion en Dynamicweb partner voor PIM oplossingen

 

Perfion PIM

Perfion PIM

Uw productdata actueel houden op elk online en offline platform. Met Perfion als PIM en de expertise van bluedesk bespaart u tijd en risico's.

DynamicWeb PIM

Dynamicweb PIM

DynamicWeb PIM is een krachtig platform waarmee u productgegevens op één plaats kunt onboarden, verrijken en valideren en naar elk kanaal kunt publiceren.

PIM koppelingen

Een PIM bevindt zich namelijk tussen de bronnen van productinformatie aan de ene kant (ERP, PLM, leveranciergegevens enz.) en de externe kanalen voor het verspreiden van informatie aan de andere kant (webshop, CMS, catalogus, datasheets enz.). bluedesk integreert uw PIM systeem in uw andere bedrijfssytemen. 

Uw gegevens vanuit bijvoorbeeld uw SAP-, AFAS-, Microsoft Navision-, Microsoft AX- of S/5HANA-oplossing kunnen perfect vanaf één centrale locatie geïntegreerd worden.

Stabiel fundament

Uw klanten willen met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over uw productaanbod.

Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met uw ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt u dat fundament.

Één centraal platform

Bespaar tijd

Controle over productdata

Consistente informatie

Concurrentievoordeel

Vermindert risico op onjuistheden

Content in diverse talen

Verspreiden naar diverse kanalen

Naar boven