Koppeling
op maat

PIM koppeling

Maakt u gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wilt u graag een koppeling maken met uw huidige e-commerce platform? Dan is een integratie met Perfion de perfecte oplossing.

Het PIM systeem is geïntegreerd in de andere systemen van het bedrijf. Het bevindt zich tussen de bronnen van productinformatie aan de ene kant (ERP, PLM, leveranciergegevens enz.) en de externe kanalen voor het verspreiden van informatie aan de andere kant (webshop, CMS, catalogus, datasheets enz.).

U heeft één centraal platform waar al uw productdata in wordt verzameld en beheerd.

Krijg controle over uw productdata met één centraal systeem

Data beheren kan een flinke uitdaging zijn voor een organisatie. Vaak staat de data verspreid over verschillende platformen en is er één persoon verantwoordelijk voor alle productdata. Op deze manier bent u als organisatie kwetsbaar en is de kans op fouten groot. Met deze manier van werken gaat veel tijd verloren en tijd=geld.

De behoefte aan een PIM-systeem ontstaat dan ook vaak als de eisen aan de productgegevens van een bedrijf toenemen en de huidige methode om informatie te verwerken niet meer voldoet. Het ERP-systeem van het bedrijf wordt te inflexibel om de toenemende complexiteit van de productgegevens aan te kunnen. En een wirwar aan Excel-sheets en databases maakt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen. Met de PIM oplossing van bluedesk is dat verleden tijd.

Bespaar tijd

U bespaart tijd met het beheren van de producten op één centraal systeem.

Verlaag risico

Verlaag het risco van fouten door het centraliseren van uw productgegevens.

Centreer kennis

U hoeft alleen kennis op te doen van het centrale PIM systeem in plaats van alle systemen te leren kennen.

PIM
koppeling
met SAP

Uw gegevens vanuit SAP ERP- of S/5HANA-oplossing kunnen perfect vanaf één centrale locatie geïntegreerd worden middels onze onze PIM koppeling van Perfion.
Hierdoor kunt u eenvoudig:

 Productgegevens vanaf één enkele locatie beheren

 Makkelijke en dynamsich gegevensbladen, brochures en andere marketingmaterialen aanmaken

 Makkelijk productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps

Perfion PIM
implementatie partner

Sinds november 2017 is bluedesk certified solution partner. Door de intensieve samenwerking en de kennis van onze eigen Perfion specialisten zijn wij in staat om elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner. We zijn een van de best presterende partners in Europa, juist bij complexe vraagstukken. Komt een andere PIM leverancier er niet, lossen wij het op voor u. Perfion PIM is zeer gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar.

Wij hebben verstand van PIM, Digital Commerce/Marketing en Software development;​ ​ U heeft kennis van uw eigen businesscase(s) en markt;​ ​ Het samenbrengen van deze twee eenheden maakt de kans op online succes reëel

Naar boven